Mer om oss

logotype

Med Stair Coffice har vi förverkligat vår gemensamma dröm, säger Anna Frisk och Aleksandra Holmlund, ägarparet bakom verksamheten. Vi ville skapa en skön men ändå affärsmässig miljö där egenföretagare och andra entreprenörer kan mötas, utveckla sina respektive verksamheter och trivas, och det har vi verkligen lyckats med! De är en härlig känsla när man ser att vårt koncept håller. 

Vi erbjuder arbetsplatser, café och konferensutrymmen. Man väljer själv omfattning och vårt mål är att attrahera ett antal enmansföretagare som använder oss som bas för sin verksamhet men att även större företag, som har egna kontorsutrymmen, ska hitta till oss och trivas i vår sköna café- och mötesmiljö.

Caféet är öppet för alla, man behöver alltså inte dra med sig jobbdatorn för att besöka oss. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment, ”litet men naggande gott”. Kaffet kommer från  Johan & Nyström och gillar ni det lika mycket som vi gör, så kan ni också köpa med er en påse hem.

Våra mötesrum är utrustade med ny teknik, gott kaffe och skön miljö. Vi har flexibla lösningar på det mesta och när det gäller förtäring så gör vi det mesta själva men när det behövs lite mer facilitet så samarbetar vi med flera av de duktiga restauratörer som finns i närområdet.

 

Under våren kommer vi att bygga på med kringtjänster, gemensamt för dessa är att de ska vara prisvärda och underlätta vardagen för oss som driver eget företag. Exempelvis kan man ha sin företagsadress till oss, en elbil som vi man kan hyra på timme står på önskelistan och vi för också dialog med en del större tjänsteföretag där vi vill dra nytta av att vi blir många!

 

Sammanfattningsvis kan man säga att vi erbjuder det bästa av det mesta. Nyfiken? Kontakta oss så berättar vi mer.

 

anna

 

Adress

Besök oss på
Sjögatan 7 Sundsvall

 

Öppettider

Måndag-Fredag  09.00-16.00
Lördag  Stängt
Söndag  Stängt

 

 

Kontakta oss

Ring 070-577 70 43
E-post info@staircoffice.se

 

Var social

Tagga #staircoffice
på facebook.